Читај ми!

Svi Džejmsovi poeni poput vatrometa

Vodeći dnevni sportski televizijski program i brend američke kablovske i satelitske televizijske mreže I-Es-Pi-En, Sport centar na Tviteru je objavio sve poene Lebrona Džejmsa u vidu vatrometa.

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa poraženi su na svom parketu od Oklahome 133:130, ali je rezultat ostao u drugom planu, budući da je Lebron Džejms postao najefikasniji igrač NBA lige svih vremena. 

U tu čast vodeći dnevni sportski televizijski program i brend američke kablovske i satelitske televizijske mreže I-Es-Pi-En, Sport centar na Tviteru je objavio sve poene Lebrona Džejmsa u vidu vatrometa.

Džejms je u porazu Lejkersa od Oklahome ubeležio 38 poena, sedam skokova i tri asistencije za 34 minuta provedena u igri.

Nakon postavljanja novog rekorda, Lebron Džejms je rekao da je i dalje motivisan za nadmetanje sa protivnicima.

"Telo mi je omogućilo da prestignem postojeći rekord. Znam da mogu da igram još nekoliko godina, jer sve se nalazi u mojoj svesti. I dalje sam intuitivan i motivisan da se takmičim, osećam da mogu da igram protiv bilo koga, mogu da pomognem da se osvoji titula, a mogu i da osvojim. Dakle, sve je u mojoj svesti, moja svest je oštra i motivisana za treninge svakog dana, ali i za nadmetanje", istakao je najefikasniji košarkaš NBA lige svih vremena.

Džejms je u 20 sezona najjačeg košarkaškog takmičenja na svetu odigrao 1410 utakmica i postigao 38 390 poena što ga čini najboljim poenterom NBA lige svih vremena. 

четвртак, 30. март 2023.
7° C

Коментари

Pismenost
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета
Дрмно
ЕПС ће размотрити захтев за расељавање села Дрмно
PRETPLATA
Такса за јавни медијски сервис и услови ослобађања
Nije baš lako...
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета
Добар текст
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета