Jurohups: Alimpijević i Ročesti obeležili kolo

Specijalizovani košarkaški portal "Jurohups" proglasio je Dušana Alimpijevića za trenera 16. kola Evrolige, a plejmejkera Tejlora Ročestija za MVP-ja runde nakon pobede Crvene zvezde nad Žalgirisom.

Portal "Jurohups", specijalizovan za dešavanja u evropskoj košarci, sa velikom pažnjom ispratio je pobedu crveno-belih nad Žalgirisom, ekipom koja je stigla u Beograd sa pet uzastopnih pobeda u Evroligi.

Nakon trijumfa nad litvanskim velikanom (77:65), "Jurohoops" je kao centralne figure celog 16. kola proglasio članove Crvene zvezde: trenera Dušana Alimpijevića i plejmejkera Tejlora Ročestija.

Ročesti je proglašen za MVP-ja 16. kola sa posebnim akcentom na učinak Amerikanca protiv jedne od najtvrđih i najorganizovanijih odbrana u Evroligi – 16 poena (šut za tri poena 7-4), deset asistencija i bio veliki faktor u pobedi kojom je zaustavljena serija Žalgirisa.

U najboljoj petorci 16. kola nalaze se, pored Ročestija, i Nik Kalates, Marko Gudurić, Kostas Papanikolau i Malkom Tomas.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво