Obradović: Partizan sve bolji

Trener košarkaša Lokomotive Saša Obradović, posle pobede protiv Partizana u Evrokupu, rekao je da njegova ekipa nije ušla u utakmicu kako je zamislio i izneo niz pohvala na račun crno-belih.

"Ušli smo meko u utakmicu. Ne možeš ovako da uđeš u meč sa Partizanom pred fanatičcim navijačima, odmah posle derbija. Jaki su na bekovskim pozicijama. Semjuels je proradio, što prethodno nije bio slučaj. Ipak na kraju zaslužena pobeda", izjavio je Obradović na konferenciji za medije.

Trener kluba iz Krasnodara naglasio je da će forma crno-belih biti u usponu.

"Očekujem ih još jače u narednoj fazi. Bilo je važno da pobedimo zbog druge faze. Nije lako igrati u Evrokupu. Svaki put putujemo 10-15 sati. Početak nam je pravio problem, ali u nastavku smo došli na svoje".

Srpski stručnjak istakao je da tim koji ima na raspolaganju nije onakav kakav je želeo.

"Od 10-15 igrača koje sam hteo da potpišem ove godine nisam uspeo nijednog. Pomaže nam Kulagin, igrač koji ima određen nivo znanja. Uvek sam imao ambicije i nisam bežao od pritiska. Trudim se da poboljšam igru tima. Ne bih se bavio kako ćemo stiči do Evrolige. Daleko je to, ne bih išao previše u budućnost. Himki i CSKA su glavni favoriti. Mi, Uniks i Zenit vrebamo iz senke. Treba videti kako ćemo odigrati u nastavku", kazao je Obradović.

O boravku u Rusiji imao je reći zadovoljstva.

"Lepo mi je u Rusiji. Malo mi teže padaju putovanja, ali to je sastavni deo profesije. O našoj košarci se sudi prema Partizana i Zvezdu". kazao je on.

O najefikasnijem igraču Reglendu Obradović je istakao da ima vrline i mane.

"Koliko je dobar u napadu, toliko je loš u odbrani. Odbrana na bekovima nije bila dobra. Napadački je zaslužio ovaj nivo, ali mora da igra u oba smera. Ipak dolazi iz manjeg tima, treba da se navikne", kaže Obradović.

O incidentu na utakmici kada je pogođen u glavu Obradović je bio kratak:

"Nije me zabolelo".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво