Читај ми!

Dušan Vlahović i Veljko Paunović se pridružili akciji pomoći malom Gavrilu

Golgeter Fiorentine Dušan Vlahović i trener Veljko Paunović donirali su svoju opremu za aukciju u cilju pomoći u prikupljanju sredstava za lečenje dečaka Gavrila Đurđevića i pridružili se akciji brojnih sportista i donatora širom sveta. Veliki deo novca je već prikupljen ali nedostaje još oko 800.000 evra, a dres Vlahovića i oprema trenera Paunovića su već postavnjeni na licitaciju.

Reprezentativac Srbije Dušan Vlahović 12. je igrač koji je poslao dres za Mocartovu licitaciju, kako bi pomogao u prikupljanju novca za osmomesečnu bebu iz Kragujevca Gavrila Đurđevića, koji boluje od spinalne mišićne atrofije.

Proslavljeni trener Veljko Paunović donirao je celokupnu opremu u kojoj je vodio treninge i utakmice fudbalskog kluba Reding.

Komplet sadrži trenersku tablu i pištaljku, gornji i donji deo trenerke, majicu i jaknu, a biće ponuđena u naredna tri dana na humanitarnoj aukciji.

Licitacija za dres napadača Fiorentine traje do utorka, 25. maja, a kompanija Mocart je i ovoga puta dala početnu cenu od 500.000 dinara.

Mali Gavrilo Đorđević bori se za sa spinalnom mišićnom atrofijom i za njegovo lečenje potrebno je dva i po miliona evra. Veliki deo novca je već prikupljen zahvaljujući angažovanju brojnih sportista i donatora širom sveta, ali nedostaje još oko 800.000 evra.

U prikupljanju sredstava takođe može da se pomogne slanjem SMS poruke 973 na 3030.

понедељак, 27. мај 2024.
15° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије