Читај ми!

Terzić: Sačekaćemo konačan stav Uefa

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić povodom formiranja nove evropske Superlige izjavio je da su otvorena mnoga pitanja i u kontaktu su sa ljudima iz Uefa i Evropske klupske asocijacije, pa će se sačekati konačan stav Uefe.

Generalni direktor crveno-belih Terzić je izneo njihov stav u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

"U kontaktu smo sa ljudima iz Uefa i Evropske klupske asocijacije, pratimo situaciju. Sačekaćemo da vidimo da li je ova odluka uopšte primenjiva sobzirom da su fudbalski savezi Engleske, Francuske, Nemačke, Španije i Italije protiv formiranja super lige. Tu se otvara mnogo pitanja sada. Sačekaćemo konačan stav Uefa po ovom pitanju, koja se takođe protivi formiranju Superlige.", rekao je Terzić u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Dvanaest najbogatijih klubova Evrope, među kojima su Arsenal, Čelsi, Liverpul, Mančester siti, Mančester junajted i Totenhem, Milan, Inter i Juventus, Real Madrid, Barselona i Atletiko Madrid, dogovorili su formiranje nove evropske Superlige.

"Danas počinje kongres Uefa, videćemo kakve će odluke biti donesene po ovom pitanju i kakvo alternativno rešenje ima Uefa. Tek posle toga možemo kao klub da kažemo nešto konkretnije.", rekao je Terzić.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво