Juventus sprema zamenu za Bufona, iz Milana stiže Donaruma

Talentovani italijanski golman Đanluiđi Donaruma na leto mogao bi da napusti Milan i pređe u redove velikog rivala Juventusa, prenosi list Gazeta delo Sport.

Na tom transferu insistira menadžer Mino Rajola već nekoliko godina, a narednog jula stvoriće se idealni uslovi jer 20-godišnji čuvar mreže ulazi u poslednju sezonu ugovora.

Milan nije u finansijskoj situaciju da produži ugovor sa Donarumom, ni veliki sportski motiv ne može da mu ponudi, pa će Juventus pokušati da uz novac na San Siro pošalje jednog odbrambenog fudbalera - Meriha Demirala ili Danijelea Ruganija.

Za Demirala je Milan prethodnog leta pokazao interesovanje i zato postoji prostor za dogovor.

Sa druge strane, Donaruma bi Juventusu rešio dugogodišnje pitanje golmana u trenutku kada ima Vojćeha Šćešnjeg i vremešnog Ðanluiđija Bufona.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво