Nedved: Juventusu potrebno još kvalitetnih fudbalera

Dugogodišnji prvotimac italijanskog prvoligaša Juventusa, češki internacionalac Pavel Nedved ocenio je da njegov klub sledećeg leta mora da angažuje još nekoliko veoma kvalitetnih fudbalera ukoliko želi da se vrati u vrh evropskog fudbala.

Nedved, koji već godinama predstavlja oslonac igre "crno belih", smatra da Juventus sada ima odličan tim, ali da su mu u borbi na evropskoj sceni potrebna pojačanja.

"Danas imamo sjajan tim i očekujem da ćemo sledeće godine biti još jači i uigraniji. Međutim, sezona je dugačka i naporna pa će Uprava kluba morati da angažuje makar još dvojicu ili trojicu vrhunskih igrača, kako bi čitavu sezonu mogli da odigramo u visokom ritmu", kazao je 36. godišnji fudbaler sredine terena.

On je naveo da su brojne povrede standardnih prvotimaca uticale da rezultati kluba budu slabiji u odnosu na kvalitet tima.

"Zbog tih čestih povreda stalno smo morali da menjamo koncepciju igre i fizionomiju ekipe, što je u toku sezone veoma teško i riskantno. Ipak, imam veliko poverenje u saigrače i siguran sam da bi sa nekoliko ozbiljnih pojačanja mogli da se vratimo u evropski vrh", zaključio je Nedved.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво