Читај ми!

Ivana za RTS: Srećna sam ostvarenim, u Budimpeštu u borbu za svetsko zlato

Ivana Vuleta nakon osvojene bronzane medalje na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Istanbulu je rekla da nije nezadovoljna. Ivana se osvrnula na povredu Ahilove tetive pre dve nedelje i dodala da je srećna zbog rivalki koje su stigle do prvih medalja.

U razgovoru sa našim reporterom Ivana je rekla da se uvek ne vrti sve oko zlatne medalje. Dodala je da je bila spremna na te skokove, što je pokazala u petak, ali da ovo jednostavno nije bio njen dan.

Čestitke Ivani Vuleti na medalji, ovoga puta bronza. Nastavljen je veliki niz, četrnaesta velika medalja?

"Mislim bilo bi nezahvalno, dala sam sve od sebe. Ima dana kada sve ide sa lakoćom, ima dana kada ne ide sve po planu. Naravno pokušala sam da uradim sve. Bila sam sposobna za te skokove, ali jednostavno takav je dan."

"Mnogo sam srećna što je današnje takmičenje izgledalo baš ovako. Drago mi je zbog Larise, privatno se mnogo družimo. Sada vidim njih kako izgleda kad osvoje prve medalje, pogotovo Džasmin sa prvom zlatnom medaljom."

"Nekako i meni prorade iste emocije i prosto nije uvek sve vezano za zlato, ali posle svega moram biti ponosna. Pogotovo zbog situacije u kojoj se nalazim zbog povrede."

Povreda koja je bila pre desetak dana sigurno je i psihički uticala na vas?

„Sad mogu da kažem. Ja sam ovde došla da osvojim zlatnu medalju, ali posle tog državnog prvenstva smo uradili magnetnu rezonancu i ja od tada radim terapiju da se oporavim od rupture Ahilove tetive."

"Jednostavno to je nešto što nisam mogla da smetnem s uma, da se prosto time ne bavim. To je problem sa kojim se bavim dve nedelje i sigurno da je i on uticao na tom psihološkom nivou. Ali opet sam juče pokazala da sam bila spremna za te skokove od sedam metara."

"Raduje me to Svetsko prvenstvo u Budimpešti na leto, i mislim da će mi borba za to zlato mnogo više značiti", zaključila je Ivana.

среда, 24. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво