S Tamarom u akciji - šesta sezona od 28. septembra

Počelo je snimanje šeste sezone nacionalnog humanitarnog projekta i TV serijala „S Tamarom u akciji"

Nakon Severa Kosova odakle je (u martu 2016) startovala prva TV sezona, preko južne i istočne Srbije gde su ostvarene mnoge akcije pomoći kroz ukupno četiri televizijske sezone - predstojeći, šesti ciklus humanitarnih akcija i TV emisija Tamare Gruji posvećen je pomoći porodicama u Zapadnoj Srbiji.

Snimanja su započeta krajem avgusta a od petka 28. septembra 2018, pratićemo nove epozode u redovnom terminu petkom od 21 sat na RTS1.

Tamara Grujić, autorka i producentkinja humanitarnog projekta i TV serijala „S Tamarom u akciji" (Triangl produkcija) :

„Idemo na zapad Srbije, tako da je sve drugačije, idemo na potpuno novu teritoriju. Prva epizoda će trajati nešto duže, bili smo u Sjenici. Tamo je bilo zaista mnogo toga zanimljivog, dragocenog i vrednog na šta smo hteli da obratimo pažnju našim gledaocima. Bili smo u Tutinu na Pešterskim teferidžama, to je manifestacija koju retko koja televizija snima, imaćemo i fenomenalnu priču iz Kosjerića, sa Zlatibora...", navodi Tamara Grujić, ističući da je planirano da se ovaj serijal završi specijalnom epizodom u kojoj će biti renoviran objekat Udruženja obolelih od cerebralne i dečje paralize u Užicu.

"Šestu sezonu serijala završićemo renoviranjem prostorija Udruženja obolelih od cerebralne i dečje paralize u Užicu. Oni su dobili dva poslovna prostora od grada ukupno 90 kvm u prizemlju zgrade ali nisu imali materijalnih sredstava da to privedu nameni. Moj tim će im napraviti dnevni boravak kao i depapartman sektor za oporavak i vežbe..." poverava autorka TV serijala koji svakim novim emitovanjem okuplja rekordan broj gledalaca, čak i u repriznim terminima (subotom u 11.00 RTS1).

Kao što ste već navikli, Tamara će nastaviti da nam, osim renoviranja stambenog prostora, prikazuje i dočarava (u društvu onih kojima pomaže) - znamenitosti, manifestacije, tradiciju i lepote krajeva Srbije u kojima ostvaruje njene humanitarne akcije: ove jeseni na RTS-u petkom uveče u emisijama „S Tamarom u akciji" zato ćemo saznati više o tome šta su „pešterske teferidže", uživati u raskoši prirode u rezervatu Uvca, podestiti se na lepote Zlatibora, Tare, šarm Šarganske osmice, kako se unapređuje etno turizam u Kosjeriću a kako izgleda rafting Ibrom...a kako pravi karneval -vašar u Šapcu... Ekipa će posetiti i Zlakusu, kao i znamenite manastire ovčarsko- kablarske klisure.

Serijal „S Tamarom u akciji" je, uz krilaticu „Popravljamo kuće i živote", sasvim spontano ali trajno ovekovečio opravdanost i uspostavljanje sintagme : „Slavimo i podstičemo solidarnost". I tokom ove, šeste TV sezone serijala, Tamara i njen tim slaviće solidarnost i humanost na delu i inspirisati na aktivnu dobrosusedsku podrškuonima kojima je najpotrebnija.

Nove epizode šeste sezone serijala „S Tamarom u akciji" pratite od petka 28. septembra 2018 na Prvom programu Javnog medijskog servisa Srbije.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво