S Tamarom u akciji: Peta sezona serijala od 9. marta

Nove atraktivne televizijske priče posvećene akcijama nacionalnog humanitarnog projekta i TV serijala „S Tamarom u akciji“ pratićemo na Prvom programu RTS- a od 9. marta, u redovnom terminu petkom u 21 sat.

Nakon Severa Kosova, odakle je u martu 2016 startovala prva TV sezona, preko južne Srbije gde su ostvarene akcije pomoći kroz dve televizijske sezone- isto toliko akcija biće realizovano i u istočnoj Srbiji. Zato je predstojeći, peti ciklus humanitarnih akcija i TV emisija Tamare Grujić, posvećen pomoći porodicama iz ovog kraja naše zemlje.

Tamara Grujić, autorka i producentkinja humanitarnog projekta i TV serijala „S Tamarom u akciji" (Triangl produkcija) : „Želeli smo da i ovom regionu posvetimo dve TV sezone. Nove akcije pomoći porodicama počinjemo iz Požarevca. A kao što ste već navikli (i hvalili nas tokom proteklih sezona)- nastavićemo da vam, osim renoviranja stambenog prostora, prikazujemo i dočaravamo (u društvu onih kojima pomažemo)- znamenitosti, manifestacije, tradiciju i lepote krajeva Srbije u kojima ostvarujemo naše akcije."

Uz jedanaest akcija pomoći porodicama, za kraj petog ciklusa emisija, autorka i njen tim realizovaće i specijalnu društveno- odgovornu akciju: doprinos renoviranju Dečjeg onkološkog odeljenja Pedijatrijske klinike u Kragujevcu

Tamara Grujić: „Od početka emitovanja serijala na RTS- u sve do sada, često su nas kontaktirali iz raznih asocijacija posvećenih pomoći osetljivim i ugroženim društvenim grupama, sa apelima da podržimo njihove inicijative, potrebe. To se poklopilo i sa težnjama mog tima jer smo često razmišljali o načinima na koje bismo naše akcije proširili sa socijalno ugroženih porodica i na širu društvenu zajednicu. Sada će i to biti moguće- obezbeđena su sredstva, zahvaljujući podršci i razumevanju naših divnih sponzora. Moćićemo da prihvatamo i veće građevinske poduhvate. Sa tri nova majstora, u ekipi će nas odsada biti desetoro i moćićemo da postignemo više nego ikada ranije!"

Serijal „S Tamarom u akciji" je, uz krilaticu „Popravljamo kuće i živote", sasvim spontano ali trajno- ovekovečio opravdanost i uspostavljanje još jedne sintagme : „Slavimo i podstičemo solidarnost".

Tamara Grujić: „Osnaženi i sa uvećanim izvršnim timom, najavljujemo da ćemo i u svakoj našoj narednoj TV sezoni imati i emisiju o akciji kojom ćemo doprinositi unapređenju kvaliteta života šire zajednice. Veliki podstrek i motovacija za moj tim i mene su izuzetni rezultati gledanosti serijala, stalni afirmativni komentari i nepodeljena, nesebična podrška koju dobijamo gde god da realizujemo akcije."

Osim humanitarnog rada, Tamara se u svojim televizijskim emisijama na RTS-u trudi da prikaže na što upečatljiviji, novinarski i televizijski način i prirodne lepote naše Srbije, narodnu tradiciju, folklor i običaje.

U agendi za ovu godinu: 25 akcija pomoći porodicama ali i dve posvećene zajednici

Tamara i njen 20-to člani tim, pomoći će još 11 porodica na istoku naše zemlje a na jesen 2018- te će obradovati još 14 porodica zapadne Srbije.
I to neće biti sve: svoje akcije proširili su i na ustanove, odnosno udruženja ranjivih grupa ljudi: osim renoviranja Dečijeg onkološkog odeljenja Pedijatrijske klinike u Kragujevcu (u saradnji sa Udruženjem „Nurdor"), pomoćiće i izgradnju prve Rehabilitacione banje za obolele od multipleks skleroze, u Banji Vrujci.

Petu sezonu serijala „S Tamarom u akciji" pratite od petka 9. marta 2018 na Prvom programu Javnog medijskog servisa Srbije.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво