Читај ми!

„Moje 3“ idu na „Pesmu Evrovizije“!

Pesmom “Ljubav je svuda” tri devojke osvojile su publiku muzičkog festivala “Beosong “i obezbedile kartu za Malme. Mirna, Nevena i Sara - potrudiće se da na najbolji način predstave Srbiju i osvoje što više simpatija publike i žirija na 58. Evrosongu.

Pobednice muzičkog festivala „Beosong 2013" i srpske predstavnice na „Pesmi Evrovizije" su „Moje 3"- Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović.

Prema rezultatima SMS glasova građana Srbije, " Ljubav je svuda" je pobednička kompozicija Beosong-a i evrovizijska pesma Srbije za takmičenje u maju ove godine. Autor kompozicije i aranžmana je Saša Milošević Mare a Marina Tucaković je autorka teksta pesme.

Mirna Radulović je rođena 5. jula 1992. u Subotici. Odličan sluh razvila je zahvaljujući violini koju svira dvanaest godina, pored koje svira i gitaru i klavir.

Mlada Subotičanka savršeno barata svim muzičkim žanrovima, od popa preko roka do starih, izvornih narodnih pesama.

Nevena Božović je student treće godine Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu. Rođena je 15. juna 1994. godine u Kosovskoj Mitrovici.

Ova devojka moćnog glasa na dečijoj „Pesmi Evrovizije" 2007. godine u Roterdamu predstavljala je Srbiju i osvojila treće mesto i to kompozicijom za koju je sama pisala muziku i tekst.

Treća karika ovog ženskog sastava je Sara Jovanović koja samouvereno vlada scenom i pokretom.

Sara je rođena 29.oktobra 1993. u Rimu, gde je i odrasla. Autentični nastupi, velika energija i specifična boja glasa izdvojili su ovu damu koja je za kratko vreme tokom takmičenja u „Prvom glasu Srbije" stekla veliki broj obožavalaca. Sara je student druge godine Filološkog fakulteta.

Saša Milošević 

Saša Milošević Mare je kompozitor, aranžer, tekstopisac i producent. Najveći uspeh ostvario je na „Pesmi Evrovizije" 2007. kao deo tima, kada je pesma Molitva u izvođenju Marije Šerifović Srbiji donela pobedu. Bio je tekstopisac i aranžer pobedničke pesme.

Sa Vladimirom Grajićem oformio je ženski bend „Bjuti kvins" koji je pratio Mariju Šerifović na „Pesmi Evrovizije" u Oslu.

Saša Milošević sarađuje i sa brojnim zvezdama narodne muzike: Šabanom Šaulićem, Draganom Mirković, Dejanom Matićem, Zoricom Brunclik, Merimom Njegomir, Anom Bekutom, Acom Lukasom, Mirom Škorić, Dušanom Svilarom i mnogim drugim.

Njegove kompozicije osvojile su brojne nagrade na mnogim festivalima zabavne muzike.

Ovde možete preuzeti pesmu "Ljubav je svuda" u formatu Mp3

Ovde možete pogledati zvanične rezultate glasanja u polufinalu i finalu „Beosonga".

Број коментара 50

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво