Čekajući vetar

Ekološki magazin

Svakoj ideji treba jedno vreme da „odleži". Za reciklažu papira znamo već decenijama, odavno je bilo vreme da nam postane normalno da počnemo da ga odvajamo. Ako nam nije dovoljna svest, postoji i praktična korist. Gost emisije je Vojkan Bacić, menadžer nabavke u kompaniji Papir servis FHB Umka.

Više od dvesta spasavanja, četrdeset volontera u četiri grada - Udruženje Animal Rescue Srbija obeležilo je godinu dana postojanja. Proslavi je, čio i veseo, prisustvovao i pas koga su devet sati izvlačili iz rupe, a onda još dva sata reanimirali i gubili nadu da će ga spasiti. Sada je srećni deo porodice sa četvoro dece. Mnoge kompanije i preduzeća pomažu im donacijama i potrebnim stvarima, a neki od zaposlenih nisu ostali samo na tome - postali su i deo ekipe spasilaca.

Društvo Vodna agencija i Zabavni park Starli, povodom obeležavanja Evropske nedelje održivog razvoja, organizuju u Novom Sadu prvi događaj pod nazivom Vodni agenti Novog Sada. U petak i subotu posetioci će moći, u posebnoj instalaciji Vodne stanice koja dolazi iz Slovenije, da se upoznaju sa temamam vezanim za otpadne vode, načine prečišćavanja i uticaj pojedinca na racionalnu potrošnju. O tome govori Majda Adlešić.

Čućete i kako je protekao Marš protiv Monsanta, koji se organizuje u mnogim svetskim gradovima, u komšiluku, a u Srbiji u Kragujevcu i Beogradu.

Autor i voditelj emisije je Aleksandra Vukićević.

Коментари

Eto
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Novcanice
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Macka i maticnjak
Крећете на пут и водите љубимца - како могу да помогну валеријана и матичњак
Oči su najlepši 'prozori na svetu'....
Длаке из ока? И то је могуће!
Pa
Tестирање вакцине против рака дојке