Читај ми!

Potrošači i dodatne garancije

Pored, zakonom propisane, garancije od dve godine, nekim kupcima je u proteklom periodu od strane trgovaca u ime osiguravača nuđeno potpisivanje dodatne garanacije, koja važi po isteku zakonske. Da li trgovci smeju da nude kupcima dodatne garancije i naplaćuju ih,pitaćemo našu gošću Vesnu Perinčić iz Republičke unije potrošača.

Pre skoro mesec dana zvanično je otvoren prvi Nacionalni centar za podršku i edukaciju obolelima od raka dojke i grlića materice. Ovaj centar rezultat je dugogodišnjeg rada i posvećenosti Ženskog centra Milica, kao i podrške zdravstvenih profesionalaca, institucija i društveno odgovornih kompanija i pojedinaca koji su imali sluha da prepoznaju koliko je važna podrška ženama koje prolaze težak put do izlečenja. Utiske tokom posete Centru prenosi nam Nikolina Miljković.

Infrastrukturno opremanje nove industrijske zone u Prokuplju je završeno. Ona je zvanično u registru republičke Razvojne agencije i sada su na potezu potencijalni investitori. Uz autoput Niš - Priština, koji će proći u neposrednoj blizini, industrijska zona u potpunosti će promeniti sliku Topličkog okruga. 

Urednik i voditelj Biljana Šujdović.

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу