Читај ми!

Noć na 33 obrtaja

Gost Željko Bebek.

Autobiografija legendarnog rokera Željka Bebeka, pod nazivom „Svima u inat" pojavila se krajem prošlog meseca. To je knjiga u kojoj je pevač otvorio dušu i predstavio svoje skrivene životne epizode, uspone i padove.

U "Noći na 33 obrtaja" imaćete prilike da čujete ekskluzivni intervju u kome je otvoreno govorio o radu na knjizi, odnosima u "Bijelom dugmetu" i o načinu na koji je izbačen iz grupe.

Saznaćemo i šta je njegov otac mislio o muzici kojom se bavi, o odnosu medija prema njegovoj solo karijeri i koliko je imao početaka u životu. Otkriće nam i da li je album "Koncert kod Hajdučke česme" iz 1977. godine zaista sniman uživo, da li je nešto prećutao u autobiografiji i kada će imati koncert u Beogradu.

Autor i voditelj: Tanja Gajović

Ноћни програм Ноћни програм

Autor:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу