Читај ми!

Zašto - zato

Zbog čega u restoranima prvo dobijamo hleb, zašto su sedišta u avionima plava, čemu služi mali džep na farmerkama?

To su samo neka od pitanja na koja ćemo dati odgovor u današnjoj emisiji koju posvećujemo naizgled nevažnim, svakodnevnim stvarima na koje često ne obraćamo pažnju.

U rubrici „Tek da se zna” čućete priče o velikodušnim direktorima, od kojih je jedan poklonio automobil svom radniku, a drugi podelio dobit sa zaposlenima. Pripremili smo i druge zanimljivosti, servisne informacije i najave događaja.

Voditelj: Vesna Parezanović Aleksić
Muzički urednik: Olga Kepčija

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се