Читај ми!

Tufnasta Luj Viton tašna "preko veze" za kraljicu Raniju

Jordanska kraljica Ranija za posetu Rimu odabrala je savršenu modnu kombinaciju uz tufnastu Luj Viton tašnu koja će se u prodaji pojaviti tek u januaru.

Stil jordanske kraljice Ranije uvek je bio besprekoran, a poslednja modna kombinacija bila je posebno zanimljiva. Ovih dana ona prati supruga, kralja Abdulaha II, koji je u poseti Rimu.

Za susret sa predsednikom Serđom Matarelom i njegovom ćerkom Laurom, koja obavlja dužnost prve dame, kraljica Ranija odabrala je strukirani sivi Fendi mantil "A" kroja, pretapajućih nijansi, sa širokom kragnom, pomalo u stilu holivudskih diva iz pedesetih godina, koji je delovao kao da je u njega iz određenog ugla upereno svetlo.

Elegantni mantil se savršeno uklopio uz pripijene crne čizmice, duge do iznad kolena sa visokom tankom štiklom dizajnerke Dženifer Šamandi.

Međutim, ono što je privuklo najveću pažnju i što je celoj kombinaciji dalo poseban šarm bila je Luj Viton tašna, crne boje, sa raznobojnim krupnim tufnama. Reč je o tašni iz kolekcije rađene u saradnji sa čuvenom japanskom umetnicom Jajoi Kusamom, koja će se u prodaji naći tek u januaru sledeće godine, pa možemo slobodno reći da je kraljica Ranija ovu tašnu dobila pre vremena i "preko veze".

Jajoi Kusama ima 93 godine i jedna je od svetski najpriznatijih živih multimedijalnih umetnika iz Japana. Oprobala se u slikarstvu, vajarstvu, dizajnu, video-artu i među najznačajnijim je predstavnicima pop-arta. Prepoznatljiva je po svom tufnastom dizajnu, kome nije odolela ni jordanska kraljica.  

среда, 29. март 2023.
9° C

Коментари

PRETPLATA
Такса за јавни медијски сервис и услови ослобађања
Nije baš lako...
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета
Добар текст
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета
B1 i B6 za Regeneraciju Diskova
Дискус хернија, болест 21. века
ma kakav vrabac
Дискус хернија, болест 21. века