Читај ми!

Ema Tompson: Da bi bilo dobro, srce mora biti slomljeno desetak puta

„Postoji nešto u vezi sa tkivom koje ima ožiljke i što ga čini jačim“, rekla je poznata glumica.

Ema Tompson je u intervjuu za Ej-Bi-Si izjavila da je uverena da „ljudsko srce nije dobro, kao ono srce - koje je bilo slomljeno 10 puta". Tompsonova je bila deo specijalne emisije povodom nadolazeće 20. godišnjice filma U stvari ljubav.

Glumica, ali i drugi članovi glumačke ekipe podelili sećanja na snimanje filma i otkrili tajne koje stoje iza originalnog scenarija.

Ova 63-godišnjakinja je u filmu igrala Karen, koju muž (kojeg glumi pokojni Alan Rikman) vara sa koleginicom.

Romantična komedija iz 2003, prati deset zasebnih, ali isprepletenih ljubavnih priča smeštenih u Londonu pred, i na Božić.

U njemu, između ostalih, igraju Martin Friman, Kolin Fert, Rovan Atkinson, Kira Najtli...

Tim povodom, Tompsonova je rekla da je „i posle dvadeset godina - ljubav svuda, a da mi to stalno zaboravljamo, i da upravo zato shvata popularnost filma posle tolikih godina".

„To je sve što je važno. Moja baka je govorila da za srce nije dobro ako se ne slomi desetak puta", rekla je ona i dodala: „Postoji nešto u vezi sa ožiljcima na srcu koji ga čine jačim".

Tompsonova je inače ranije otkrila da se upravo „oslanjala na svoje slomljeno srce", kada je doživela krah veze, pošto ju je suprug Kenet Brana prevario sa koleginicom iz filma Meri Šeli Frankenštajn - Helenom Bonam Karter, nakon čega se, 1994, njihov brak raspao a razvod je usledio godinu dana kasnije.

„U filmu povodom kojeg smo se okupili, poznata je scena u kojoj moj lik (Karen) stoji pored kreveta i plače... To je jako poznata scena jer prikazuje nešto kroz šta su svi prošli... Ken mi je jako slomio srce. Eto, svi smo prošli kroz takve situacije...", ispričala je Ema Tompson.

Kira Najtli, Lijam Nison, Hju Grant i drugi članovi glumačke ekipe, bez Alana Rikmana, koji je preminuo 2016. poslednji put su se okupili u mini-nastavku pod nazivom Red Nose Day Actually 2017. godine.

четвртак, 08. јун 2023.
18° C

Коментари

Operacija ingvinalne kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.
Pornografija
Зависност од порнографије нема никакве везе са сексом, тврди терапеут
Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено