Читај ми!

„Dram“ zasvirao na glavnoj prestoničkoj železničkoj stanici i otkrio sve goste beogradskog koncerta

Nakon „pop-ap“ svirke koju su nedavno priredili prolaznicima u Knez Mihailovoj – Marko, Petar, Nikola i Stefan upriličili su još jedan akustik mini koncert, ovoga puta na stanici Beograd Centar u Prokopu. Najavili su da će nastavak igranke i pravi spektakl prirediti 29. decembra, na njihovom beogradskom koncertu.

„Te iznenadne svirke, na neuobičajenim mestima po gradu rade i radile su mnoge svetske muzičke zvezde. Bilo nam je beskrajno zabavno i izazovno da i mi to napravimo, doživimo. Uzbudljivo je, izazovno i brzo čim se otpakuju instrumenti počinje svirka, nema priprema, probe. Putnici na železničkoj stanici su se okupljali dok smo svirali, neki su zastajali, neki su samo produžili jer su žurili na voz ali bilo je i onih koji su nas prepoznali, kojima smo privukli pažnju i pevali su sa nama… Jedna naša obožavateljka je rešila da zbog našeg koncerta putuje kasnijim vozom, ako joj otpevamo omiljenu pesmu“, kažu iz „Drama“.

„Zahvaljujemo preduzeću Železnice Srbije i menadžmentu „Infrastrukture železnica Srbije“, što su nam omogućili da održimo ovaj pop-ap koncert na novootvorenoj glavnoj železničkoj stanici u Beogradu. Bili su odlični domaćini, mnogo su nam pomogli oko svega a sad ostaje i ovaj video-snimak, na kom je ovekovečen i lep enterijer te stanice kao i podatak da je železničkoj stanici Beograd Centar u Prokopu održan čak i akustik mini koncert“, poručuju članovi benda.

Ko su sve gosti predstojećeg koncerta grupe „Dram“ u Zapa bazi?

Dobitnicima regionalne nagrade Zadužbine Milana Mladenovića (2020.) i takođe prestižnog priznanja GODUM „Nove muzičke nade Srbije”, biće ovo drugi samostalni beogradski koncert, nakon prošlogodišnjeg veoma uspešnog, rasprodatog koncerta u Domu omladine Beograda.

Indi pop grupa „Dram“ će izvesti pesme sa njihova dva studijska albuma Nećemo promeniti svet i Previše svega, a ovoga puta imaće i goste.

Osim što su otkrili impresije o dva održana „pop-ap“ nastupa u prestonici, Stefan Aćimović i Marko Arizanović su u Jutarnjem programu RTS-a otkrili i ko će pre njih i sa njima u petak uveče 29. decembra razgaliti beogradsku publiku.

„Ženska grupa „Dolores“ naše drugarice koje cenimo i podržavamo a koje sviraju, zvuče i izgledaju spektakularno. Zatim, naš iskusniji kolega i veliki car Marčelo, koji će i izvesti par pesama sa nama. Treći gost je mlada ali već itekako muzička zvezda naš dragi Džipsi! Nadamo se da će uz našu i izuzetnu muziku naših gostiju svi uživati te večeri i da će na najlepši način- sa osmehom, nadahnuti i raspoloženi, poći u susret Novoj, 2024. godini“, otkrivaju iz „Drama“.

четвртак, 16. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара