Kristina i Mira pobednice večeri, svi idu u polufinale!

Posle neizvesne situacije sa bodovima, Kristina i Mira pobednice večeri. U takmičenju ostaju svi učesnici! Izbačeni Boško, Beti, Sara i Boris biće grupa.

22.55 – Sara i Boris i Kristina i Mira imaju jednak broj bodova! Ko je pobednik, odlučiće predsednik žirija. Konstantin bira Kristinu i Miru! Pobednice svoju nagradu prosledile grupi „Do poslednjeg daha“.

22.49 – Mira je u svoje, Kristinino i Teodorino ime uručila Teodorinu nagradu od 1.000 evra Đorđu Joksimoviću koji očekuje da mu se krajem meseca u kući pridruže deca.

22.41 – Nije kraj! Konstantin u takmičenje vratio sve izbačene učesnike kao jednog takmičara!  

22.30 – Takmičenje večeras iz Žikinog tima napuštaju Sara i Boris. 

22.20 – Jedini preostali solista, Teodora Stanković, bori se za mesto u polufinalu megahitom Lady Marmalade. Konstantin nema kritika: „Teodora je briljirala“. Kompletan nastup, kratka je Danica, a Rambu se sviđa izbor pesme: „Ovo je budući profesionalac!“ Maksimalnih 36 poena! „Deca su me spržila skroz, ja ne znam gde sam“, iskren je mentor Žika. 

22.08 – Disko hitovi grupe ABBA su karta u rukavu ekipe „Bend i vokali“. Danica ima samo reči hvale: „Blistali ste, počeli ste i da đuskate“. Vrlo veselo, uveden je scenski pokret, naročito pohvaljujem kostime, ovo ne liči na polaganje ispita nego na pravi šou, kaže Rambo. Ja mogu samo da čestitam Žiki, rekao je Konstantin. Maksimalnih 36 bodova. Žiri je dao verifikaciju njihovog nastupa za koji mislim da je najbolji do sada, ocena je mentora Žike.

21.57 – Kristina i Mira vladaju scenom uz temperamentan ritam pesme Run the World. Bijonse vam je legla, istakla je Danica. Sve je bilo lepota za oči i uši, kaže Žika. Konstantinu se čini da je Žiki mesto na bini zbog crvene kravate. Žao mi je što je kratko trajala numera, ne mogu da nađem zamerku, zadovoljno komentariše predsednik žirija. Maksimalnih 36 poena. Mentor Rambo misli da je ovaj zadatak bio previše lak za Miru i Kristinu.

21.48 – Sara i Boris nadaju se da će im pesma Još ti se nadam obezbediti mesto u polufinalu. Oni lepo pevaju, a ovu vrstu muzike ne znam ni da postoji, ali mi se interpretacija dopala, oštar je Rambo. Zaista je sve lepo izgledalo, a zvučali ste odlično, hvali Danica mlade takmičare. Maksimalnih 36 bodova. Mentor Žika ne želi ni da misli o izbacivanju.

21.39 – Brz tempo i ča-ča-ča za Miru i Boleta uz pesmu Ludak kao ja. Muškarci su bili jači, smatra Danica, Žika se ne slaže jer je na strani dama. Efektno, kostim je doprineo da numera bude energičnija, pohvalio je Konstantin ovaj plesni par. Ukupno 34 boda. Bole i Mira su simbol mog pogleda na svet da duh i stav pobeđuju kontekst, ocenio je mentor Rambo.  

21.22 – Članovi gupe „Do poslednjeg daha“ poručuju da će Polomiti čaše od kristala. Žiri je na bini! Nastup je imao „žrtava“, gravitaciju bih okrivio za ovo posrnuće, komentarisao je Rambo pad jedne od članica grupe. Ovo je bila srpska Nova godina, kaže Konstantin. Postignuta je atmosfera koju ste želeli, odlično, moje srce kuca za vas, otkriva Danica. Maksimalnih 36 bodova.

21.14 – „Pahuljice“ oživljavaju scenu iz mjuzikla Eni izvodeći numeru It's a Hard-knock Life. Čarobno i fantastično, oduševljen je Žika. Ovo je teška numera, vi ste naša sreća i nada, idite na što više takmičenja i donosite nam zlatne medalje, poručio im je Konstantin. Danica kaže da je ponosna. Maksimalnih 36 bodova! 

21.10 – Već se zna da u prvo polufinale idu dva plesna para Mira i Bole i Mira i Kristina, kao i „Pahuljice“ i „Bend i vokali“. 

21.01 – Deda Mraz, čija brada krije lice Žike Nikolića, a zatim i ostali članovi žirija stižu u studio da bi borba za odlazak u prvo finale mogao da počne! 

Posle dve eliminacione emisije u kojima smo se oprostili od Beti Đorđević i Boška Dudvarskog, takmičare je večeras očekivala još jedna borba za opstanak, poslednja pred polufinale.

Ja mogu sve

Iz nedelje u nedelju, počev od 1. novembra, takmičari, pojedinci i grupe, bore se za naklonost članova žirija i publike.

U svakoj emisiji bira se najbolji takmičar, koji potom nagradu od 1.000 evra po sopstvenom izboru daje u humanitarne svrhe.

Na samom kraju, u poslednjoj emisiji takmičenja, gledaoci će odlučivati o pobedniku kome će pripasti nagrada od 20.000 evra.

Muzičko-scenski šou-program Ja mogu sve nastao je u saradnji RTS-a i produkcijske kuće „Emoušn“. Voditeljka je Dragana Kosjerina.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво