„Neko me ipak čeka“ najzapaženiji u Kijevu

Na međunarodnom festivalu igranih TV filmova „Korona Karpat“ u Ukrajini, ostvarenje u produkciji RTS-a „Neko me ipak čeka“ dobilo četiri od devet nagrada.

Film u proizvodnji RTS-a „Neko me ipak čeka", reditelja Marka Novakovića, dobitnik je najviše nagrada na međunarodnom festivalu igranih TV filmova „Korona Karpat" u Kijevu.

Omnibus sastavljen iz tri isprepletene priče osvojio je četiri od devet priznanja: nagrada za najbolji scenario pripala je Dušku Premoviću, priznanja za najbolju žensku ulogu pripala su Mirjani Karanović i Mariji Vicković, a Vladimir Pejković nagrađen je za najbolju muziku.

Pre festivala u Kijevu, ovaj film je nagrađivan na festivalima na Paliću, u Vrnjačkoj Banji, Nišu i Jahorini.

„Neko me ipak čeka" govori o četiri žene koje se bore za svoj integritet i pravo na odlučivanje.

Glavne uloge tumače Anica Dobra, Nada Šargin, Dušanka Stojanović, Marija Vicković i Ljiljana Stjepanović, a glume još i Tanasije Uzunović, Mirjana Karanović, Dubravko Jovanović i drugi.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије