Љиљана Раичевић

понедељак, 11. нов 2024, 05:50  -> 06:03

Све више засада дуња, берба у пуном јеку у највећем дуњару на Балкану

Дуње су воће које подсећа на долазак зиме. Мало ко их још чува на орману због мириса, али се последњих десетак година све више саде и прерађују у компот, слатко, сок, ракију. У жупском селу Тулешу берба...

Прочитај

понедељак, 02. сеп 2024, 05:50  -> 06:06

Поранила берба у Жупи – грожђе се изборило са сушом, али нико не зна какво вино може да се очекује

Берба грожђа је у пуном јеку. Искусни виноградари не памте да су ране сорте обране већ почетком августа. Због изузетно високих температура и дуготрајне суше, приноси су у просеку мањи за 30 процената...

Прочитај

понедељак, 04. мар 2024, 18:58  -> 19:58

Може ли Србија да пређе европску игрицу

Најбржи и најефикаснији начин за убрзани развој је улазак у европски воз – то су данас учесници панела на Копаонику и поткрепили примерима других земаља, као нешто што ће убрзати привредни развој, а и...

Прочитај

уторак, 17. окт 2023, 12:35  -> 16:42

Пракса па теорија: Шта је навело једног Крушевљанина да упише факутет у петој деценији

Пољопривредни факултет Универзитета у Нишу ове године уписао је нову генерацију студената. Традиционално највеће интересовање је за студијски програму Воћарство и виноградарство. Међу бруцошима који редовно...

Прочитај

недеља, 19. јануар 2025.
-1° C

Тренутно на програму

Тренутно на програму

Тренутно на програму

Коментари

Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом
Predmeti od onixa
Уникатни украси од оникса
Ruzmarin
Рузмарин – биљни еликсир младости, чува наше памћење и отклања болове