Читај ми!

Anica Dobra: Serija o "Boškovićima" je normalna priča o nenormalnim ljudima

Neuspešan glumac, studentkinja u četrdesetim, ludi stanodavac, ekstravagantna baka - ukratko to su junaci nove serije "Slučaj porodice Bošković", koja se emituje od 18. novembra 2020. godine radnim danima od 20 časova, na Prvom programu RTS-a.

Nije serija "Slučaj porodice Bošković" samo komedija, već porodična serija koja se bavi i raznim problemima sa kojima se svi suočavamo u životu. Biće to serija za sve uzraste, bez vulgarnosti, psovki i eksplicitnih scena!

Gostujući u Jutarnjem programu RTS-a, glumica Anica Dobra, koja igra u seriji „Boškovići" istakla je da uvek treba podsetiti ljude da od sutra počinje da se prikazuje serija.

„Moram da dodam da ste jako lepo najavili da je ovo serija za celu porodicu, težište je na humoru i niko nije žrtva. To su sve ljudi koji sami sebi prave takve probleme", istakla je glumica Anica Dobra.

Rekli ste da je serija normalna priča o nenormalnim ljudima. Da li je poželjno biti malo nenormalan?

„Poludela bih u ovom svetu da nemam neki svoj koji je još luđi, tako da to preporučujem svima. Zahvalna sam što su producenti serije pomislili da ja spadam u tu ekupu", uz smeh kaže glumica.

Dodaje da ekipa vredno snima u Košutnjak filmu, i priprema ukupno 84 epizode serije „Boškovići".

„Ovo je ozbiljan posao i valja ga tako i raditi, jer ako su tekstovi inspirativni, a jesu, a glumci talentovani, a jesu, onda se tu dese stvari koje su životne i duhovite i daju nam neki drugi pogled na svet", napominje glumica.

Koliko vama taj drugi pogled generacije kojoj pripada i vaša ćerka koja se bavi istim poslom, sad znači u ovim godinama, sa znanjem i iskustvom koje sada imate?

„Ja ih slušam i uopšte se ne guram da dajem svoje mišljenje. Osluškujem, prihvatam i mislim da je to način da idem dalje", istakla je glumica Anica Dobra.

Serija je snimana tokom prošle i ove godine, snimanje i dalje traje u ovim novim okolnostima.

A glumica ističe da ako je svet stao život nije stao i naći će put da ide danje, i mi koji radimo u ovim uslovima smo zadovoljni i brzo se prilagođavamo.

„Niko nije sprečen da se bavi poslom koji voli, ili da nađe nešto što ga inspiriše u tome što on radi. Svako vreme je dobro za posao pa i ovo i život ide dalje, prevazilazimo probleme, a ne oni nas. U posao ja unosim radost u posao koji radim i to je moj način da guram dalje", navodi glumica .

Ističe da je idealista, da se želje ostvaruju, ali da puko maštanje ne dovodi do ostvarenja i treba nešto i pokrenuti, da bi došli do nečega i da treba biti fleksibilan.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво