Festival komunikacija

Treći beogradski festival novih komunikacija "B-link 2008" biće održan sledeće nedelje u Galeriji "Ozone", a baviće se novim tehnologijama i njihovim sociološkim uticajem u specijalnoj formi.

Festival se organizuje sa ambicijom da predstavi i podrži novu umetnost, nastalu na osnovama tehnologije i komunikacije, uz pomoć stručnih ljudi iz zemlje i inostranstva.

Tokom pet dana festivala biće održane brojne prezentacije, panel diskusije, promocije najnovije operme i aparata, a poseban deo programa biće predstavljanje ''KlikMee tehnologije'' - potpuno novog servisa u našem svetu komunikacije.

Ovaj servis, zasnovan na skeniranju 2D kodova po kome se putem mobilne telefonije i specijalizovanog softvera, na do sada najbrži mogući način može doći do različitih digitalnih sadržaja.

Najuspešnijim pojedincima i kompanijama u sferama kojima se festival bavi, biće dodeljena nagrada.

Ova manifestacija je prvi put organizovana pre dve godine kao redak primer inicijative da se prikažu i na pravi način promovišu kreativne i inovativne tendencije u internet okruženju, a prvenstveno u oblasti eksperimentalnog umetničkog stvaralaštva internet dizajna.

broj komentara 0 pošalji komentar