АМСС: Пажљивије возити током целог дана

Возаче ће данас пратити киша, мокри коловози, сумаглица и смањена видљивост - због чега им се препоручује пажљива вожња током целог дана, уз више стрпљења у јутарњим и поподневним шпицевима.

Како је саопштио Ауто-мото савез Србије, овакво време у комбинацији са појачаним саобраћајем доноси честе затоје, ванредне прекиде и успорену вожњу.

Нешто више кише са повремено јачим пљусковима треба очекивати у западним и југозападним крајевима Србије.

Према последњим информацијама добијених од Јавног предузећа "Путеви Србије" нема задржавања на наплатним станицама.Према подацима Управе граничне полиције, на путничким терминалима наших граничним прелазима, задржавања су до 30 минута.

На теретним терминалима са Мађарском се на излазу из Србије на прелазу "Хоргош" чека се око 90, а на "Келебији" 60 минута. Са Хрватском, возачи ове категорије возила на прелазу "Батровци" чекају на излазу из наше земље око 60 минута.

Често долази до формирања дужих колона возила на улазу и на излазу из Мађарске, тада задржавања могу бити вишесатна и дужа у односу на задржавање које возаче очекује на нашим граничним прелазима.

број коментара 0 Пошаљи коментар