Неповољни услови за вожњу: Падавине, сумаглица, ветар

Прогнозиране падавине ствараће неповољне услове за вожњу у већем делу земље, а возачима ће бити потребан пун опрез за воланом посебно у преподневним сатима када поред кише, сумаглица, ниска облачност и магла додатно угрожавају безбедну вожњу и смањују видљивост.

Из АМСС-a упозоравају и на појачан ветар и на јаче бочне ударе, који у вожњи могу бити опасни.

Према подацима Управе граничне полиције РС, на граничним прелазима, задржавања за путничка возила нису дужа од 20 минута.

Често долази до формирања дужих колона возила на улазу и на излазу из Мађарске, тада задржавања могу бити вишесатна и дужа у односу на задржавање које возаче очекује на нашим граничним прелазима, наводи се у саопштeњу АМСС-a.

Због радова у станици Ресник, од данас до 12. новембра, доћи до измене саобраћаја возова на барској прузи, саопšтио је "Србија воз" а. д.

За возове који из Београда полазе у 9.10 часова за Бар, за Пријепоље теретну у 15.15 часова, биће организован аутобуски превоз на релацији Београд-Ваљево. Аутобуси ће бити постављени на паркингу испред железничке станице Београд у време поласка воза.

За возове, из Бара у 7.10 часова, из Ужица у 03.34 часова и из Пријепоља теретне у 6.05 часова, који преко Ваљева саобраћају за Београд, биће организован аутобуски превоз на релацији Ваљево-Београд. Аутобуси ће бити постављени на паркингу испред железничке станице Ваљево у време поласка воза.

Воз из Београда за Вреоце са поласком у 4.45 часова, у овом периоду неће саобраћати.

број коментара 0 пошаљи коментар