Џорџ Мајкл изазвао саобраћајни удес

Познати певач Џорџ Мајкл ухапшен је зато што је изазвао судар на једном локалном путу у Енглеској, али је након полицијског испитивања пуштен без подигнуте оптужнице.

Британска полиција саслушала је певача Џорџа Мајкла након што је изазвао саобраћајни удес, приликом којег је његов сребрни "лендровер" џип ударио у камион у близини Рединга, на југоистоку Енглеске.

Полиција Лоден Велија је саопштила да је после удеса у раним јутарњим сатима у петак привела 46-годишњег мушкарца који је пет сати касније (у 05.55 h) пуштен и против којег није подигнута оптужница.

Мајкл је у суботу потврдио да се инцидент догодио, али је у саопштењу за јавност навео да је био "савршено трезан".

Таблоид "Сан" је пренео речи возача камиона Лорија Роуа који је рекао да му је певач након удеса деловао збуњено и омамљено, као да не зна шта се догодило, и да је кривудао путем пре него што га је ударио. Чак је, наводно, покушао и да се попне у његову кабину, понављајући "да не жели да иде у затвор".

На те тврдње Мајкл је у суботу одговорио: "Ниједан од нас двојице није оптужен јер смо обојица били потпуно трезни. Обојица мислимо да је овај други крив, што је заправо борба око осигурања. Не желим да моји обожаваоци или моја породица брину читајући то".

Огласио се и Џорџ Мајклов портпарол, назвавши изјаве у "Сану" обичним смећем.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије