Снага у коси, аутомобиле носи

Волумен нечије косе крије броје тајне али и вештине. Једна Кинескиња тврдећи да је у њеној коси усађена снага кунг фуа, успела је да својом косом повуче шест аутомобила тешких по тону.

Док неки мишићима показују своју снагу, једна Кинескиња је то учинила својом косом.

Кинескиња је вукла тридесет метара шест аутомобила, тешких по тону, које је везала за своју косу.

То је био њен последњи подвиг пре него што је одсекла косу, јер постаје будистичка свештеница. Џанг Тингтинг има 42 године и до сада је десетак пута косом вукла више аутомобила.

Сада је подвиг извела у родном граду Кајфенгу, у кинеској централној провинцији Хенан, уз бучну подршку више стотина суграђана и представника локалних медија који су је бодрили као правог хероја.

Џанг Тингтинг тренира борилачке вештине од 17. године и тврди да је у њену косу била усађена снага кунг фуа, због чега је њоме могла да сече папир и повуче велику тежину.

Гинисов светски рекорд држи њен сународник Хе Ђианма, који је такође тридесет метара косом вукао аутобус тежак преко осам тона.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво