Робин Вилијамс као Сузан Бојл?

Робин Вилијамс, познати амерички глумац, потврдио је да је добио понуду за улогу Сузан Бојл, Шкотланђанке која је светску славу стекла у емисији „Британија има таленат". Нико не сумња да би поново био одличан у улози жене.

Амерички глумац Робин Вилијамс, који се пре петнаест година већ опробао у женској улози у филму „Госпођа Даутфајер", могао би по други пут у својој каријери да тумачи лик жене.

Како пише британски дневник „Дејли стар", Вилијамс је добио понуду да глуми шкотску певачицу Сузан Бојл која је учешћем у телевизијској емисији „Британија има таленат" изазвала одушевљење, не само у својој земљи, већ и широм света.

Популарни глумац потврдио је да је контактиран у вези улоге у филму о животу те жене невероватног гласа, али „не баш лепе спољашњости".

„Питали су ме да ли бих прихватио улогу Сузан Бојл у једном филму. Она је за мене невероватна. Њен наступ у емисији 'Британија има таленат' био је изванрендан", прокоментарисао је Вилијамс.

Још увек се не зна да ли ће Робин Вилијамс прихватити понуђену ролу, али како наводи „Дејли стар", нико не сумња да би и у кожи Бојлове био веома успешан.

Поред рада на телевизији и у позоришту, Вилијамс је снимио велики број филмова, међу којима су најпознатији „Друштво мртвих песника", „Продавац аутомобила", „Добро јутро, Вијетнаме", „Џуманџи", „Добри Вил Хантинг" и други.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво