Да пожелиш сусрет са џепарошима

Бивши џепароши ангажовани од стране једног британског телефонског оператера, да уз рекламу фирме становницима Лондона неприметно у џеп стављају и новац.

Један британски телефонски оператер покренуо је ове недеље рекламну кампању за коју је ангажовао двадесетак бивших џепароша, који неприметно становницима Лондона стављају у џепове новац.

У саопштењу компаније "Ток Ток" (Talk Talk), филијале групе "Карфон верхаус", наводи се да су џепароши-покајници задужени да у џепове грађана дискретно стављају новчанице од пет до двадесет фунти, уз рекламу за услуге компаније.

Бивши џепароши тренутно раде у најпрометнијим деловима Лондона, као што су Ковент Гарден, Вестминстер, Трафалгар Сквер и станице подземне железнице.

Један од покајника Крис Фич изјавио је да је добро, за промену, давати људима и да се сваки пут кад стави новац у нечији џеп, осећа мање кривим за све оне године док је крао.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се