Променљиво пролећно време

И даље променљиво, право пролећно време. Облачно, местимично с кишом, пљусковима и грмљавином. На снази је жути метео-аларм. Понегде се очекује кише. Највиша дневна температура до 26 степени. У главном граду повремено киша и пљускови. Температура до 24 степена.

Последњег дана радне недеље ујутро на северу, а у току преподнева и у западним, централним и источним крајевима умерено до потпуно облачно, местимично с кишом, понегде и пљусковима с грмљавином.

У осталим крајевима суво и делимично ведро. После подне променљиво облачно, а киша и пљускови с грмљавином, као ређа појава, очекују се углавном у брдско-планинским пределима.

Увече разведравање у целој земљи. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју источни и југоисточни, у осталим крајевима северних праваца. Јутарња температура од 9 до 15, а највиша од 23 до 26 степени.

У суботу изнад већег дела претежно сунчано или мало облачно. У западним, југозападним и јужним пределима Србије у току преподнева постепено наоблачење, које ће после подне, увече и у току ноћи местимично условити кишу и локалне пљускове с грмљавином.

Ветар слаб и умерен, на југу Баната повремено и јак, југоисточни. Најнижа температура од 9 до 15, а највиша од 23 до 28 степени.

недеља, 16. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије