Читај ми!

Свежије уз пљускове, грмљавину и наранџасти метео-аларм

И данас се очекују местимично киша и пљускови. Највише падавина се очекује на истоку земље, и до 40 литара по квадратном метру, а биће услова и за град. Ујутру температура од 10 до 16, током дана до 25 степени. Наранџасти метео-аларм на снази у већем делу земље.

Умерено и потпуно облачно, местимично са кишом и пљусковима са грмљавином, који ће у источној половини земље бити израженији са количином падавина од 20 до 40 милиметара уз локалну појаву града. Ветар слаб до умерен северозападни. 

Јутарња температура од 10 до 16, а највиша од 20 до 25 степени.

У Београду и у централним, јужним и источним деловима Србије на снази ће бити наранџасти метео-аларм, док ће на западу земље бити жуто метео-упозорење.

Нестабилно и сутра

Променљиво и нестабилно и сутра, местимично са кишом, пљусковима и грмљавином. Ветар слаб до умерен, западни и северозападни. Јутарња температура од 9 до 16, а највиша од 22 до 26 степени.

У суботу претежно сунчано и мало топлије, у западним, југозападним и јужним пределима Србије уз променљиву облачност местимично се очекују киша и локални пљускови са грмљавином.

Ветар у скретању на југоисточни, у кошавском подручју у појачању, нарочито на југу Баната. Најнижа температура од 9 до 16, а највиша од 24 до 28 степени.

недеља, 16. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије