Читај ми!

Временска прогноза за 19. април 2024.

Сутра ће се облаци разићи и биће више сунца, а у недељу следи ново наоблачење. На југу и југоистоку земље сутра је могућа слаба киша, а на планинама поново снег. У осталим крајевима сунчано, уз мало облака. Јутарња температура од 1 до 7, највиша од 13 до 17 степени. У Београду јутро обачно, а дан сунчан. Температура до 15 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

19.04.2024. Петак: Мало и умерено облачно са дужим сунчаним интервалима, а само се у брдско-планинским пределима јужне и југоисточне Србије уз више облачности пре подне и средином дана понегде очекује слаба краткотрајна киша, а на високим планинама краткотрајно и слаб снег. Ветар слаб и умерен, северозападни. Јутарња температура од 1 до 7, а највиша дневна од 13 до 17 степени.

20.04.2024. Субота: Ујутру слаб приземни мраз. Током дана мало топлије, пре подне претежно сунчано, после подне постепено наоблачење, касније после подне са кишом у јужним, увече и у централним, а током ноћи и у већини осталих предела Србије. Ветар слаб и умерен, северни и североисточни. Најнижа температура од 1 до 7, а највиша од 13 до 17 степени.

21.04.2024. Недеља: Претежно облачно, местимично са кишом и локалним пљусковима, а у планинским пределима и са снегом. Ветар слаб и умерен, северни и североисточни, после подне у Војводини у скретању на северозападни правац и у појачању. Најнижа температура од 2 до 8, а највиша од 12 до 16 степени.

22.04.2024. Понедељак: Умерено до потпуно облачно, ујутру и пре подне местимично са кишом и локалним пљусковима, а на високим планинама и са снегом, после подне престанак падавина и разведравање. Ветар слаб и умерен, на истоку и јак, западни и северозападни. Најнижа температура од 3 до 7, а највиша дневна од 11 до 16 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 23.04.2024. до 27.04.2024.)
Умерено до потпуно облачно, местимично са кишом и локалним пљусковима, а на високим планинама југозападне и јужне Србије повремено ће падати снег.

среда, 01. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво