Читај ми!

Јунске температуре и последњег дана марта – до 30 степени

Србија остаје најтоплија у Европи и данас и сутра. Са севера Африке на Балкан ће стизати веома топла ваздушна маса. Јутарња темпераутра од 7 до 19 , а највиша од 26 до 30.

Претежно сунчано и веома топло, повремено уз малу или умерену облачност. Ветар слаб и умерен, у току дана повремено јак, јужних смерова, а најјачи удари се очекују на западу и југозападу Србије. Најнижа температура од 7 до 19, а највиша од 26 до 30 степени.

Слично време и сутра. Претежно сунчано, веома топло и ветровито уз умерен и јак ветар јужних праваца, који ће на југу Баната, западу и југозападу Србије достизати и ударе олујне јачине.

Најнижа температура од 8 до 19 степени, а највиша од 26 до 31 степен. Увече на западу Војводине, западу и југозападу Србије, а ноћу и у осталим крајевима пролазно наоблачење с кишом и локалним пљусковима са грмљавином уз скретање ветра на западни и северозападни.

Захлађење са кишом у уторак

Променљиво облачно и свежије у уторак, местимично са краткотрајном кишом и локалним пљусковима с грмљавином. Дуваће умерен, повремено јак западни и северозападни ветар. Најнижа температура од 10 до 14 степени, а највиша од 17 до 22 степена.

четвртак, 02. мај 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво