Временска прогноза за 23. март 2024.

Јутро ће сутра бит хладно, а дан веома топао. Ујутру понегде слаб мраз, а током дана сунчано. Ново наоблачење са кишом увече ће захватити север и запад земље. Температура изнад просека, јутрарња од 0 до 9, а највиша од 18 до 23 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

23.03.2024. Субота: Ујутро још понегде слаб приземни мраз, а током дана претежно сунчано и топло. Ветар слаб и умерен, у планинским пределима повремено и јак јужних праваца. Најнижа температура од 0 до 9 °С, а највиша од 18 до 23 °С. Увече и током ноћи на северу и западу наоблачење, које ће локално условити краткотрајну кишу или пљусак, уз појачање и скретање ветра на северозападни правац.     

24.03.2024. Недеља: Променљиво облачно, нестабилно и хладније са појачаним северозападним ветром. Киша и локални пљускови, понегде праћени грмљавином ће се интензивирати после подне у западним и централним деловима Србије са тенденцијом премештања падавинске зоне ка истоку и југу увече и током ноћи. На планинама се очекује прелазак кише у снег и стварање/повећање висине снежног покривача. Најнижа температура од 3 до 9 °С, а највиша од 10 °С на западу и северозападу Србије до 21 °С на југоистоку земље. Упозорење: Локална појава грмљавина, вероватноћа 70%. Количина падавина већа од 20 l/m² за 12 h, вероватноћа 70%.

25.03.2024. Понедељак: Променљиво облачно са дужим сунчаним интервалима и тек понегде с краткотрајном кишом, на планинама са краткотрајним снегом. Ветар слаб и умерен, у Војводини и на истоку Србије повремено јак северозападни. Најнижа температура од 2 до 6 °С, а највиша од 11 до 16 °С.             

26.03.2024. Уторак: Умерено до претежно облачно и ветровито. Дуваће умерен и јак, на југу Баната олујни јужни и југоисточни ветар. Киша ће почети најпре на југозападу Србије, а после подне ће се проширити на већину крајева јужно од Саве и Дунава. Најнижа температура од 0 до 6 °С, а највиша од 12 до 17 °С. Упозорење:  Удари ветра>17 м/с, вероватноћа 70%.

субота, 27. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво