Временска прогноза за 16. март 2024.

У већини места суво, а током дана наоблачење с кишом, пљусковима и грмљавином, захватиће најпре западне и југозападне делове земље, а потом ће се проширити и на остале крајеве. Највиша дневна температура од 15 до 19 степени. У главном граду сунце и облаци, увече киша. Температура до 18 степени.

 Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

16.03.2024. Субота: Ујутро на југу претежно ведро, у осталим крајевима мало до умерено облачно, а на северу Војводине уз нешто више облачности понегде и слабом кишом. У току дана променљиво облачно, а киша и локални пљускови који могу бити праћени и грмљавином очекују се углавном на западу и југозападу Србије. Увече и током ноћи јаче наоблачење са кишом и пљусковима прво ће захватити северне и западне крајеве. Ветар слаб и умерен југоистиочни, крајем дана у Војводини у скретању на северозападни. Најнижа температура од 1 до 8, а највиша од 15 до 19 степени.

17.03.2024. Недеља: Постепени престанак падавина и разведравање, ујутру у северним, пре подне у западним, а после подне и у осталим пределима наше земље. На високим планинама падаће слаб снег. Ветар слаб до умерен северозападни, у Војводини и на истоку повремено и јак. Најнижа температура од 3 до 9, а највиша дневна од 14 до 17 степени.

18.03.2024. Понедељак: Променљиво облачно, у другом делу дана понегде са кишом и локалним пљусковима. Ветар слаб до умерен северозападни, у Војводини и на истоку повремено и јак. Најнижа температура од 1 до 7, а највиша од 14 до 17 степени.

19.03.2024. Уторак: Променљиво облачно, на северу суво, у осталим пределима пре подне понегде са кишом, а после подне престанак падавина и разведравање. Ветар слаб до умерен северозападни, у Војводини и на истоку повремено и јак. Најнижа температура од 3 до 8, а највиша од 12 до 17 степени.

недеља, 28. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво