Читај ми!

Временска прогноза за 14. март 2024.

Умерено облачно, још понегде киша, планинама снег. Због краћих сунчаних периода, биће мало топлије. Ујутру температура од 4 до 9 степени, а највиша од 11 до 16. У Београду још рано ујутру слаба киша, током дана умерено облачно, а после подне разведравање. Темпераутруа до 14 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

14.03.2024. Четвртак: Умерено до потпуно облачно, на истоку и југоистоку Србије, као и у брдско-планинским пределима повремено слаба киша, а на високим планинама снег. Претежно ведро биће само ујутро и делом пре подне на западу и северозападу земље. Ветар слаб и умерен, на истоку Србије и у планинским пределима повремено јак, северозападни, увече и ноћу у слабљењу и скретању на јужни. Најнижа температура од 4 до 9, а највиша од 11 до 16 степени. Крајем дана у већини места постепено разведравање.

15.03.2024. Петак: Променљиво облачно са сунчаним интервалима. Краткотрајна киша тек понегде у брдско-планинским пределима. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од 0 до 7, а највиша од 15 до 19 степени.

16.03.2024. Субота: Променљиво облачно. Краткотрајна киша и локални пљускови се током дана повремено очекују најпре у западној, централној и јужној Србије, а крајем дана и у Војводини. Ветар слаб до умерен, југоисточни, крајем дана у Војводини у скретању на северозападни. Најнижа температура од 0 до 9, а највиша од 15 до 20 степени.

17.03.2024. Недеља: Пролазно наоблачење с кратотрајном кишом са северозапада измештаће се даље ка југоистоку. На високим планинама снег. Почеће да дува појачан северозападни ветар. Најнижа температура од 2 до 9, а највиша дневна од 15 до 18 степени.

недеља, 28. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво