Временска прогноза за 11. март 2024.

И сутра кошава. Ветар ће ослабити тек крајем дана. Већ пре подне киша ће падати у Војводини, затим у централним пределима, а крајем дана и на југу. Већ по подне на северу разведравање. Ујутру од 7 степени, највиша дневна до 19. У Београду ветровито уз кишу и пљускове од средине дана. Највиша температура 17 степени, три мање него данас.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

11.03.2024. Понедељак - Ветровито уз пролазно наоблачење са кишом и пљусковима. Касније поподне на северозападу и западу земље, а увече и у Банату, централним и југозападним крајевима Србије престанак падавина. Ветар умерен и јак, на југу Баната, у доњем Подунављу и у планинским пределима и олујни јужни и југоисточни, увече у слабљењу. Најнижа температура од 7 до 13 °С, а највиша од 13 до 19 °С. Упозорење: Количина падавина већа од 10 l/m² за 3 h, вероватноћа 80%. Удари ветра > 24 м/с, вероватноћа 85%.

12.03.2024. Уторак - Променљиво облачно, местимично са кишом и пљусковима, који ће на истоку и југу понегде бити праћени и грмљавином, на високим планинама са снегом. Ветар у скретању на слаб и умерен, у Војводини и планинским пределима краткотрајно и јак западни и северозападни. Најнижа температура од 5 до 8 °С, а највиша од 13 до 18 °С. Упозорење: Количина падавина већа од 10 l/m² за 3 h, вероватноћа 80%. Локална појава грмљавина, вероватноћа 80%.

13.03.2024. Среда - Променљиво облачно, местимично са кишом и локалним пљусковима, на високим планинама са снегом. Ветар умерен, повремено и јак северозападни, увече у слабљењу. Најнижа температура од 4 до 7 °С, а највиша од 11 до 15 °С.

14.03.2024. Четвртак - Променљиво облачно, местимично са кишом и локалним пљусковима, на високим планинама са снегом. Ветар слаб и умерен, на истоку Србије повремено и јак северозападни. Најнижа температура од 4 до 8 °С, а највиша од 11 до 15 °С.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво