Читај ми!

Временска прогноза за 9. март 2024.

Смена сунца и облака. После подне на југу и западу, а током вечери и ноћи у свим крајевима пролазно наоблачење, понегде с краткотрајном кишом или пљуском. На југу Баната биће ветровито. Јутро хладно, понегде -1 степен, током дана до 15 степени. Толико ће бити и у Београду. Увече и у главном граду мало кише.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

09.03.2024. Субота: Након хладног јутра, понегде и са слабим мразем, током дана променљиво облачно и топлије, у Банату и претежно сунчано. Пролазно наоблачење које ће после подне захватити западне и јужне, током вечери и ноћи премештаће се и преко осталих предела наше земље ка североистоку, условљавајући понегде краткотрајну кишу или локални пљусак. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, на југу Баната умерен и јак, крајем дана у даљем појачању. Јутарња температура од -1 до 5 °С, а највиша дневна од 10 до 15 °С. Упозорење: Удари ветра > 17 м/с, вероватноћа 90%.

10.03.2024. Недеља: Ветровито и још топлије. На планинама и у кошавском подручју дуваће јак јужни и југоисточни ветар, на југу Баната са ударима олујне јачине. Пре подне претежно сунчано, после подне умерено облачно, крајем дана и током ноћи на северу понегде са слабом кишом. Најнижа температура од 3 до 10 °С, а највиша од 14 °С у Тимочкој Крајини до 21 °С у западној Србији. Упозорење: Удари ветра > 24 м/с, вероватноћа 85%.

11.03.2024. Понедељак: Ветровито уз пролазно наоблачење с кишом и пљусковима. У кошавском подручју и на планинама дуваће јак јужни и југоисточни ветар, на југу Баната, у дољем Подунављу и на планинама са ударима олујне јачине. После подне престанак падавина у западним, а увече и ноћу и у осталим пределима уз слабљење кошаве. Најнижа температура од 6 до 10 °С, а највиша од 14 до 18 °С. Упозорење: Количина падавина већа од 10 l/m² за 3 h, вероватноћа 65%. Удари ветра > 24 м/с, вероватноћа 85%.

12.03.2024. Уторак: Променљиво облачно са локалном појавом кише и краткотрајних пљускова. Ветар у скретању на слаб до умерен северозападни. Најнижа температура од 5 до 9 °С, а највиша дневна од 12 до 16 °С.

 

недеља, 28. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво