Читај ми!

Временска прогноза за 2. март 2024.

Сутра ујутру и пре подне облачно, понегде са слабом кишом. Потом углавном суво, уз дуже сунчане периоде. По подне ће и кошава ослабити. Ујутру температура од 5 до 10, током дана до 18 степени. Над Београдом ујуту облаци, може бити и мало кише. Током дана дужи сунчани интервали и највише 16 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

02.03.2024. Субота: Ујутру и пре подне умерено до потпуно облачно, на северозападу и западу суво, у осталим крајевима местимично са слабом кишом. После подне у Тимочкој Крајини облачно, у осталом делу земље променљиво са дужим сунчаним периодима, а краткотрајна киша или пљусак очекују се у брдско-планинским пределима југозападне, јужне, југоисточне и источне Србије. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју и јак, јужни и југоисточни, на југу Баната са ударима олујне јачине, после подне у слабљењу. Најнижа температура од 5 до 10, а највиша од 10 у Тимочкој Крајини до 18 степени у западној Србији. Упозорења: Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 85%.

03.03.2024. Недеља: Изнад већег дела претежно сунчано, а у брдско-планинским пределима уз умерен развој дневне облачности очекује се тек понегде краткотрајна киша. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни. Најнижа температура од 2 до 8, а највиша од 15 до 20 степени.

04.03.2024. Понедељак: Ујутро претежно ведро. У току дана постепено наоблачење, а киша се очекује увече и током ноћи на југу и југозападу Србије. На високим планинама снег. Кошава (јужни и југоисточни ветар) поново у појачању. Најнижа температура од 2 до 10, а највиша од 15 до 19 степени. Упозорења: Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 90%.

05.03.2024. Уторак: На северу променљиво, а у осталим карјевима умерено до потпуно облачно, местимично с кишом, на високим планинама са снегом. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју повремено јак, а на југу Баната још ујутро са ударима олујне јачине, источни и југоисточни, после подне у скретању на североисточни, а увече у слабљењу. Најнижа температура од 5 до 10, а највиша од 12 до 17 степени. Упозорења: Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 70%.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 06.03. до 10.03.2024.)
Од среде (06.03.) захлађење - ветар ће бити у скретању на северозападни, а киша, која се уз променљиву облачност повремено очекује у нижим пределима, на планинама ће прећи у суснежицу и снег.

среда, 17. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво