Читај ми!

Временска прогноза за 26. фебруар 2024.

Топли фебруар наследиће по прогнозама и натпросечно топли март бар у првих 15 дана. Сутра у односу на данас више сунца, само још ујутру и пре подне на истоку и југу може бити мало кише. На југу Баната, у Поморављу и на планинама - ветровито. Температура остаје знатно изнад просека за крај фебруара, до 20 степени. Толико ће бити и у Београду, уз дуже сунчане интервале.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

26.02.2024. Понедељак:  Променљиво облачно са дужим сунчаним интервалима и натпросечно топло за ово доба године. Слаба киша је могућа тек понегде на истоку и југу и то углавном током јутра и преподнева. Ветар слаб и умерен, у јужном Банату, Поморављу и планинским пределима повремено и јак јужни и југоисточни. Најнижа температура од 6 до 10, а највиша од 16 до 20 степени.

27.02.2024. Уторак:  Променљиво облачно са сунчаним интервалима, топло и суво. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју и планинским пределима и јак јужни и југоисточни, на југу Баната и у доњем Подунављу, повремено и олујни. Најнижа температура од 4 до 11, а највиша од 15 до 20 степени. Упозорења: Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 90%.

28.02.2024. Среда: Променљиво облачно, топло и суво. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, у кошавском подручју и планинским пределима и јак јужни и југоисточни, на југу Баната и у доњем Подунављу, повремено и олујни. Најнижа температура од 5 до 11, а највиша од 15 до 19 степени. Упозорења: Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 90%.

29.02.2024. Четвртак: Умерено до потпуно облачно и топло, у брдско-планинским пределима понегде слаба, краткотрајна киша. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, у кошавском подручју и планинским пределима и јак јужни и југоисточни, на југу Баната и у доњем Подунављу, повремено и олујни. Најнижа температура од 7 до 11, а највиша од 16 до 19 степени. Упозорења: Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 80%.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 29.02. до 04.03.2024.)
Умерено до потпуно облачно и топло, углавном у брдско-планинским пределима понегде слаба, краткотрајна киша. Дуваће слаб и умерен јужни и југоисточни ветар, у кошавском подручју и планинским пределима умерен и јак повремено и са олујним ударима.

петак, 12. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво