Читај ми!

Облачно, крајем дана слаба киша - температура до 14 степени

Умерено до потпуно облачно и суво. Пролазно наоблачење које ће после подне захватити северне и западне крајеве, крајем дана и у току ноћи прошириће се и на остале крајеве земље, условљавајући слабу кишу, увече на северу и западу, а касније, и у осталим крајевима. Најнижа температура од 0 до 1, а највиша од 10 до 14 степени. У Београду већи део дана суво.

У планинским пределима јужне Србије у току ноћи са слабом снегом. Ветар слаб и умерен јужних праваца, увече и током ноћи у скретању на западни и северозападни. Најнижа температура од -2 до 4, највиша дневна од 10 до 14 степени.

У Београду умерено до потпуно облачно и већи део дана суво, а слаба киша се очекује увече и у току ноћи. Ветар слаб и умерен јужних праваца, увече у скретању на западни и северозападни ветар. Најнижа температура од 2 до 4, највиша дневна око 13 степени.

У уторак умерено до потпуно облачно, понегде са слабом кишом, док је у вишим планинским пределима могућ слаб снег. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Најнижа температура од 0 до 6, а највиша од 9 до 13 степени.

понедељак, 15. април 2024.
30° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво