Читај ми!

Временска прогноза за 19. фебруар 2024.

Већи део дана биће умерено облачно. Ваздушни притисак биће у паду, јер после подне до севера земље стиже овај талас влажног ваздуха, доносећи слабе падавине Војводини, а увече и ноћу и осталим пределима. Остајемо под утицајем ове умерено топле ваздушне масе, па ће темпераутра бити око просека за средину фебруара. Ујутру од -2 до 4 степена, највиша дневна од 10 до 14. У Београду ће кишобрани бити потребни тек увече и ноћу. Температура до 13 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

 

19.02.2024. Понедељак: Умерено до потпуно облачно и суво. Пролазно наоблачење које ће после подне захватити северне и западне крајеве, крајем дана и у току ноћи прошириће се и на остале, условљавајућу слабу кишу, увече на северу и западу, а током ноћи ка уторку и у осталим крајевима. У планинским пределима јужне Србије у току ноћи са слабом снегом. Ветар слаб и умерен јужних праваца, увече и током ноћи у скретању на западни и северозападни. Најнижа температура од -2 до 4, највиша дневна од 10 до 14 степени.

20.02.2024. Уторак: Умерено до потпуно облачно,понегде са слабом кишом, док је у вишим планинским пределима могућ слаб снег. На северу суво. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Најнижа температура од 0 до 6, а највиша од 10 до 14 степени.

21.02.2024. Среда: Умерено до потпуно облачно и суво. Ветар углавном слаб, западни и северозападни, после подне у скретању на јужни. Најнижа температура од 0 до 5, а највиша од 10 до 14 степени.

22.02.2024. Четвртак: Променљиво облачно и суво са сунчаним интервалима. Ветар умерен, јужних праваца, крајем дана у кошавском подручју у појачању. Најнижа температура од -1 до 6, а највиша од 13 до 17 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 23.02. до 27.02.2024.)
Променљиво уз смену сунчаних и облачних интервала. Температура ће бити у порасту, али уз појачан јужни и југоисточни ветаа. У суботу киша се очекује изнад већег дела, а у недељу само на северу. Од понедељка поново у већини крајева са кишом.

недеља, 14. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво