Читај ми!

Временска прогноза за 13. фебруар 2024.

Биће умерено до потпуно облачно местимично с краткотрајном кишом, а на планинама са снегом. Само на северу суво са сунчаним периодима. Дуваће умерен и јак северозападни ветар, на планинама источне Србије повремено и олујни. Јутарња температура од 4 до 9, највиша дневна до 14 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

13.02.2024. Уторак: Умерено до потпуно облачно и још мало хладније. На северу суво са сунчаним интервалима, а у осталом делу земље местимично са краткотрајном кишом, на планинама са снегом. Ветар умерен и јак, на планинама источне Србије и са ударима олујне јачине, северозападни. Најнижа температура од 4 до 9, а највиша дневна од 10 до 14 степени.

14.02.2024. Среда: У већем делу променљиво облачно и суво, а само још ујутру и пре подне на југу и југоистоку земље претежно облачно понегде са краткотрајном кишом, у планинским пределима са снегом. Ветар слаб до умерен, на планинама источне Србије повремено јак, северозападни. Најнижа температура од 1 до 6, а највиша од 9 до 14 степени.

15.02.2024. Четвртак: Мало до умерено облачно и суво време са дужим сунчаним периодима. Ветар слаб и умерен, северозападни, увече у скретању на југоисточни. Најнижа температура од -1 до 3, а највиша од 9 до 12 степени.

16.02.2024. Петак: Мало до умерено облачно и суво време са дужим сунчаним периодима. Ветар слаб, у кошавском подручју и умерен, јужни и југоисточни, крајем дана на југу Баната у појачању. Најнижа температура од -2 до 5, а највиша од 11 до 14 степени.

среда, 21. фебруар 2024.
8° C

Коментари

Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Браво, доста је безобразлука
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
medicinsko nasilje
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво