Читај ми!

Временска прогноза за 27. децембар 2023.

Центар високог ваздушног притиска сада је управо изнад Србије. То значи, ведро време, а магла је ујутру могућа у равницама и долинама река. Топао ваздух са Медитерана и даље ће стизати на Балкан. Јутарња температура од -2 до 6, највиша дневна од 10 до 18 степени, и сутра најтоплије на истоку земље.

27.12.2023. Среда: Ујутро у низијама, по котлинама и дуж речних долина локална појава магле или ниске облачности, која ће се понегде задржати и делом преподнева. Током дана претежно сунчано. Ветар углавном слаб променљив, на истоку умерен западни. Најнижа температура од -2 до 6 °С, у Неготинској Крајини око 10 °С, највиша од 10 до 18 °С.

28.12.2023. Четвртак: Ујутро у низијама, по котлинама и долинама река магла, која ће се понегде задржати и у току преподнева. Током дана претежно сунчано. Ветар слаб до умерен, променљив. Најнижа температура од -2 до 5 °С, а највиша од 8 до 15 °С.

29.12.2023. Петак: Ујутро у низијама, по котлинама и долинама река магла, која ће се понегде задржати и у току преподнева. Током дана мало и умерено облачно. Ветар слаб, променљив, на истоку и умерен, западни. Најнижа температура од -2 до 5 °С, а највиша од 8 до 15 °С.

30.12.2023. Субота: Ујутро по котлинама и долинама река магла, која ће се понегде задржати и у току преподнева. Током дана пролазно наоблачење, пре подне на северу, а до краја дана понегде и у осталим крајевима краткотрајна киша. Ветар слаб и умерен, јужни и југозападни, после подне и увече у скретању на северозападни. Најнижа температура од -2 до 6 °С, а највиша од 7 до 15 °С.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се