Читај ми!

Магловито недељно јутро, у Војводини и Подрињу наранџасти метеоаларм

Маглу је условио висок ваздушни притисак и време без ветра, утицај антициклона слаби па ће се пред јутро подићи магла. Већ ујутру у Војводини и Подрињу киша ће се понегде ледити при тлу, па ће бити на снази наранџасти метео-аларм. Поподне у целој земљи киша, а у брдско-планинским пределима снег. Већ крајем дана на северу се очекује престанак падавина. Још сутра свеже у Србији. Ујутру од -5, а током дана највише шест степени. У Београду киша повремено, а температура до 5 степени.

У недељу претежно облачно. Ујутру и пре подне на северу и западу са кишом која се рано ујутру на северозападу и западу локално може и ледити при тлу, а понегде и са краткотрајном суснежицом или снегом. После подне у целој земљи са кишом, а у брдско планинским пределима са снегом.

boxPluginImg

Крајем дана и увече престанак падавина и разведравање и то прво на северу. Ветар слаб и умерен, пре подне југоисточни, после подне у скретању на југозападни и западни Најнижа температура од -5 до 1, а највиша дневна од 2 до шест степена. 

Првог дана радне недеље умерено облачно и топлије, у другом делу дана местимично са краткотрајном кишом. Ветар слаб до умерен, јужних праваца. Најнижа температура од -2 до три, а највиша од седам до 11. 

У уторак умерено облачно, увече и ноћу на севру местимично са кишом. Ветар слаб и умерен, јужних праваца.Најнижа температура од -1 до шест, а највиша од 9 до 15. 

понедељак, 04. март 2024.
15° C

Коментари

Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво