Читај ми!

Временска прогноза 10. децембар 2023.

Маглу је условио висок ваздушни притисак и време без ветра, утицај антициклона ноћас слаби па се пред јутро очекује подизање магле. Али... Већ ујутру у Војводини и Подрињу киша ће се понегде ледити при тлу, па ће бити на снази наранџасти метео-аларм. Сутра поподне у целој земљи киша, а у брдско-планинским пределима снег. Већ крајем дана на северу се очекује престанак падавина. Још сутра свеже у Србији. Ујутру од -5 а током дана највише 6 степени. У Београду киша повремено, а температура до 5 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

10.12.2023. Недеља: Претежно облачно. Ујутру и пре подне на северу и западу са кишом која се рано ујутру на северозападу и западу локално може и ледити при тлу, а понегде и са краткотрајном суснежицом или снегом. После подне у целој земљи са кишом, а у брдско планинским пределима са снегом. Крајем дана и увече престанак падавина и разведравање и то прво на северу. Ветар слаб и умерен, пре подне југоисточни, после подне у скретању на југозападни и западни. Најнижа температура од -5 до 1, а највиша дневна од 2 до 6 степени. Упозорење: Локална појава ледене кише/росуље, вероватноћа 80%; Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 90%.

11.12.2023. Понедељак: Умерено облачно и топлије, у другом делу дана местимично са краткотрајном кишом. Ветар слаб до умерен, јужних праваца. Најнижа температура од -2 до 3, а највиша од 7 до 11 степени.

12.12.2023. Уторак: Умерено облачно, увече и ноћу на севру местимично са кишом. Ветар слаб и умерен, јужних праваца. Најнижа температура од -1 до 6, а највиша од 9 до 15 степени.

13.12.2023. Среда: Претежно облачно са кишом. Ветра слаб до умерен, ујутру и пре подне јужни и југоисточни, после подне у скретању на северозападни правац. Најнижа температура од 2 до 8, а највиша од 10 до 15 степени. Упозорење: Количина падавина већа од 30 l/m² за 24h, вероватноћа 90%.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 14.12.2023. до 18.12.2023.)
Температура у постепеном паду, на северу углавном суво, док се у осталим пределима повремено очекује киша, а са падом температуре на планинама и снег.

понедељак, 04. март 2024.
14° C

Коментари

Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво