Читај ми!

Временска прогноза 9. децембар 2023.

Ујутру мраз и магла. Током дана умерено до потпуно облачно. На планинама јужне и источне Србије средином дана се очекују сунчани периоди. Биће хладно, ујутру температура испод нуле, током дана до 6 степени. У Београду облачно и хладно, ујутру ће бити и магле. Највиша температура само 3 степена.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

09.12.2023. Субота: Ујутру слаб до умерен мраз и магла или ниска облачност. Током дана умерено до потпуно облачно и хладно, средином дана на планинама јужне и источне Србије са сунчаним интервалима. Ветар слаб југоисточни, крајем дана у појачању. Најнижа температура од -6 до -1, а највиша дневна од 1 до 6 степени. Упозорење: Tmin < -5 степени, вероватноћа 85%.

10.12.2023. Недеља: Облачно, пре подне на северу и западу земље са кишом и суснежицом, краткотрајно и снегом, а после подне са кишом у свим пределима. У брдско-планинским пределима падаће снег. Крајем дана престанак падавина. Ветар слаб до умерен, југозападни и западни. Најнижа температура од -5 до 1, а највиша од 1 до 6 степени.

11.12.2023. Понедељак: Умерено облачно и топлије, у другом делу дана местимично са краткотрајном кишом. Ветар слаб до умерен, јужних праваца. Најнижа температура од -2 до 2, а највиша од 7 до 11 степени.

12.12.2023. Уторак: Умерено облачно, увече и ноћу са кишом у северним пределима Србије. Ветар слаб и умерен јужних праваца. Најнижа температура од -1 до 6, а највиша од 9 до 14 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 13.12.2023. до 17.12.2023.)
У среду облачно са кишом у свим пределима и дневном температуром изнад просека за овај период године. У другој половине седмице температура ће бити у постепеном паду, на северу углавном суво, док се у осталим пределима повремено очекује киша, а са падом температуре на планинама и снег.

четвртак, 22. фебруар 2024.
14° C

Коментари

Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Браво, доста је безобразлука
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
medicinsko nasilje
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво