Читај ми!

Временска прогноза 6. децембар 2023.

Наредна два дана падавине, па ће се делови Србије поново забелети. Сутра средином дана стижу нам облаци који доносе кишу, суснежицу и снег најпре северу и западу Србије, а затим и осталим пределима. На планинама стварање и повећање снежног покривача. Биће и хладније. Ујутру од -2 степена, највиша до 8, најтоплије на југу па ће тамо падати киша. У Беграду од средине дана падавине, а увече ће бити и пахуља. Највиша темпераутра само 3 степена, 6 мање него данас.

 

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

 

06.12.2023. Среда: Претежно облачно, у нижим пределима местимично с кишом, понегде и са суснежицом и снегом, а на планинама са снегом уз поновно стварање или мање повећање висине снежног покривача. Ујутро је на југозападу, а после подне и увече понегде и на истоку Србије могућа и локална појава ледене кише. Ветар слаб до умерен, променљив, у кошавском подручју умерен и јак источни и југоисточни, на југу Баната још ујутро са ударима олујне јачине, после подне и увече у слабљењу. Најнижа температура од -2 до 4 °С, највиша од 2 до 8 °С. Упозорење: Удари ветра ≥ 17 m/s (≥60km/h), вероватноћа 80%. Локална појава ледене кише/росуље, вероватноћа 70%

07.12.2023. Четвртак: Облачно, местимично с кишом, суснежицом и снегом. На планинама мање повећање, а у нижим пределима, јужније од Саве и Дунава, понегде краткотрајно формирање мањег снежног покривача. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Најнижа температура од -1 до 3 °С, највиша од 3 до 6 °С. Упозорење: Снег, формирање мањег снежног покривача, вероватноћа 90%.

08.12.2023. Петак: Умерено до потпуно облачно и углавном суво, а слабе падавине се очекују још понегде у брдско-планинским пределима. Ветар слаб до умерен, променљив. Најнижа температура од -1 до 3 °С, највиша од 3 до 7 °С. Увече и током ноћи делимично разведравање.

09.12.2023. Субота: Умерено до потпуно облачно и суво уз слаб до умерен источни и североисточни ветар. Најнижа температура од -3 до 0 °С, највиша од 2 до 6 °С. Упозорење: Удари ветра ≥ 17 m/s (≥60km/h), вероватноћа 90%.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 10.12.2023. до 14.12.2023.) 
Умерено до потпуно облачно, у већини места биће суво, само почетком следеће седмице понегде с кишом. Дневна температура у порасту.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво