Читај ми!

Временска прогноза 5. децембар 2023.

Биће умерено облачно и суво, после подне и са сунчаним периодима. Само је понегде на истоку могућа слаба краткотрајна киша, а на планинама провејавање снега. Дуваће кошава, на југу Баната и олујне јачине. Ујутру од -5 до нуле, током дана до 10 степени. У Београду ветровито, пре подне умерено облачно, од средине дана сунчано. Највиша температура око 9 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

05.12.2023. Уторак: У већем делу умерено облачно и суво. У Тимочкој Крајини и на југоистоку Србије ниска облачност, понегде уз слабу краткотрајну кишу, а у брдско-планинским пределима провејавање слабог снега. После подне у северној, западној и централној Србији дужи сунчани интервали. Дуваће слаб, у кошавском подручју умерен до јак јужни и југоисточни ветар, на југу Баната са ударима олујне јачине. Најнижа температура од -5 до 0 °С, а највиша од 2 °С у Неготинској Крајини до 10 °С на западу Србије. Упозорење: Удари ветра ≥ 17 m/s (≥60km/h), вероватноћа 90%.

06.12.2023. Среда: Облачно и хладно са температурама на граници кише и снега, па се очекују мешовите падавине. У источној Србији је могућа и ледена киша. На планинама поновно стварање/повећање висине снежног покривача. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју умерен до јак, а на југу Баната са ударима олујне јачине, југоисточни, после подне и увече у скретању на западни и северозападни. Најнижа температура од -1 до 4 °С, а највиша од 2 до 7 °С. Упозорење: Удари ветра ≥ 17 m/s (≥60km/h), вероватноћа 90%. Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 80%.

07.12.2023. Четвртак: Облачно и хладно са температурама на граници кише и снега, па се очекују мешовите падавине. На планинама поновно стварање/повећање висине снежног покривача, а у ноћним и јутарњим сатима снежни покривач ће се краткотрајно формирати понегде и у нижим пределима. Ветар слаб до умерен, западни и северозападни. Најнижа температура од 0 до 3 °С, а највиша од 3 до 6 °С. Упозорење: Снег, формирање мањег снежног покривача, вероватноћа 70%.

08.12.2023. Петак: Умерено до потпуно облачно и суво. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни, после подне и увече у скретању на југоисточни правац. Најнижа температура од -2 до 2 °С, а највиша од 5 до 8 °С.

уторак, 27. фебруар 2024.
11° C

Коментари

Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво