Читај ми!

Временска прогноза 3. децембар 2023.

Талас хладног ваздуха стиже из средње Европе и већ је захватио Војводину. Тамо је температура око 5 степени , док је јужније од Саве и Дунава и даље веома топло. У Београду је био ово најтоплији 2. децембар у последњих 120 година. Измерена су 22 степена, а датумски рекорд оборен је на још 23 метеоролошке станице. Већ у наредних неколико сати цела земља осетиће децембарску свежину.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

 

03.12.2023. Недеља: Осетно хладније. Током дана умерено до потпуно облачно, на југозападу, југу и југоистоку местимично са слабом кишом, у брдско-планинским пределима са слабим снегом, док се ујутро слаб снег очекује понегде и у нижим пределима западне и централне Србије. После подне у Војводини, а увече и ноћу и у осталим крајевима разведравање. Ветар ујутро и пре подне умерен и јак северозападни, после подне у слабљењу. Најнижа температура од -1 до 7, највиша од 3 на северу и западу, до 9 степени на југу Србије.

04.12.2023. Понедељак: Ујутру слаб и умерен мраз. Током дана умерено облачно са сунчаним периодима и суво. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни. Најнижа температура од -7 до -1, а највиша од 1 до 7 степени. Упозорење: Tmin < -5 °C, вероватноћа 85%

05.12.2023. Уторак: Ујутру слаб, понегде и умерен мраз. Током дана умерено облачно са сунчаним периодима и мало топлије. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, на планинама и у кошавском подручју повремено и јак. Најнижа температура од -6 до 0, а највиша од 4 до 8 степени. Упозорење: Tmin < -5 °C, вероватноћа 70%

06.12.2023. Среда: Облачно, местимично са слабом кишом, у брдско- планинским пределима после подне и увече са снегом. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, после подне у скретању на северозападни. Најнижа температура од 0 до 4, а највиша од 5 до 10 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 07.12.2023. до 11.12.2023.)
Умерено и потпуно облачно, у четвртак још са слабом кишом, а на планинама са слабим снегом. Дневна температура биће у границама просека за овај период године.

понедељак, 04. март 2024.
13° C

Коментари

Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво